Hopp til navigasjon Hopp til innhold
WalkIn blir Apple-autorisert og kan dermed reparere iPhone-skjermen uten at garantien ryker. (Ill.: Commodo)

Her kan du få iPhone-skjermen reparert på timen

Og det uten at garantien ryker.

Butikken Commodo WalkIn blir en av de første i Norge som kan utføre skjermreparasjoner på Apple-enheter, og det med selskapets velsignelse.

Apple-autorisert
WalkIn tilbyr fra før av reparasjon av enheter fra Samsung og Huawei, men denne uken blir butikken en Apple-autorisert sørvispartner.

Det betyr at du kan få iPhone-skjermen din fikset i en av lokalene til WalkIn, uten at garantien til enheten brytes.

– Det er veldig gledelig at også iPhone-brukere nå kan få høykvalitetsservice på timen. Ventetiden kuttes vesentlig og reparasjonene utføres på akkurat samme måte som Apple gjør det, sier Ole Petter Fiskum, adm. direktør i Conmodo WalkIn, i en pressemelding.

Eldre enheter videresendes
Commodo forklarer at de kan utføre skjermreparasjoner på nyere modeller, men også ta inn eldre iPhoner. Disse blir videresendt til Apples sørvisverksted, eller kan byttes mot en tilsvarende erstatningsenhet. Selskapet utfører også andre autoriserte reparasjoner utover skjermbytte.

– Vi er utrolig stolte av Apple-sertifiseringen og har vært gjennom en omfattende prosess. Apple stiller svært strenge krav til opplæring av teknikerne og håndtering av skjermreparasjon i butikk, sier Fiskum i pressemeldingen.

Enn så lenge ønsker ikke Commodo å gå ut med hvor mye det vil koste å bytte en iPhone-skjerm, men sier til Tek.no at de skal være konkurransedyktige på pris.

 

Kilder:
Pressemelding,
Tek.no

Stikkord: iphone, verksted