Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette bildet viser hvor stilig en nesten rammeløs Xperia-telefon kan se ut. (Ill.: Skjermdump/Youtube)

Sjekk ut Xperia-konseptet med nær rammeløs design

Slik kan en Sony-telefon se ut.

3D-artisten Saber Kchikech har laget et nytt konsept av hvor stilig en nær rammeløs Xperia-telefon kan se ut.

Ligner ikke på dagens telefoner
Den ser ikke helt ut som Sony nåværende telefoner eller designspråk, men artisten sier han har fulgt Sonys «OmniBalance» designfilosofi, som sier at designere skal oppnå symmetri og balanse, og bare gjøre små kompromisser for funksjonalitetens skyld.

Resultatet ble en telefon som er nær rammeløs med en skjerm som dekker neste helt fra side til side, uten noen fysisk hjem-knapp.

I tillegg har konsepttelefonen et enkeltlinsekamera med dobbel LED-blits på baksiden, og den bruker såklart en USB-C-kontakt.

Ingen planer om 18:9-skjermer
Selv skal Sonys markedsdirektør Don Mesa ha sagt at de ikke har oen planer om å følge konkurrentene med «ukonvensjonelle» skjermformater, og at de ikke har noen planer om å lansere en telefon med 18:9-forholdet.

Sonys deleide Japan Display Inc. har derimot nylig startet masseproduksjon av 18:9-paneler, men det skal ikke være noen garanti for at Sony vil ta disse panelene i bruk, skriver Android Headlines.

Selskapet planlegger å lansere to nye toppmodeller i løpet av året etter Xperia XZ Premium, og skal være tilstede på IFA Berlin i september – så vi får vente å se om ryktene stemmer.

Her kan du se Kchikech’s konsept-video:

Kilde
Android Headlines

Stikkord: Mobil, sony, xperia