StarCraft Remastered ser unektelig flott ut med oppdatert grafikk og animasjoner.
StarCraft Remastered ser unektelig flott ut med oppdatert grafikk og animasjoner.

Annonse


Nå kommer StarCraft i 4K

Det første StarCraft-spillet ble ikke bare en kjempehit da det ble lansert i 1998, men det ble også et av de første, store e-sport-spillene, med dedikerte TV-kanaler i Sør-Korea.

Endelig i bredskjerm
Nå kan du spille Raynor og Kerrigan og de mange andre heltene på nytt – i et nyoppusset spill med støtte for både bredskjermer og oppløsninger opp i 4K.

Selve handlingen i kampanjen er identisk med orginalen, men enhetene, bygningene, miljøene og lyden har blitt oppdatert.

Det skal også være nye illustrerte «mellomspill» for å bringe historien til live «som aldri før.»

Annonse


Kan bytte mellom grafikk
For de som fortsatt elsker orginalen, skal det være mulig å bytte frem og tilbake mellom det oppussede spillet og den orginale grafikken med et tastetrykk, og det skal også være mulig å slå avanserte lys- og miljøeffekter av og på.

I tillegg blir spillene lagret i skyen, og det skal være full støtte for «leaderboards,» og et forbedret flerspillersystem.

Kommer 14. august
StarCraft Remastered kommer den 14. august til både Mac og PC og vil koste 14,99 dollar, som blir 125 norske kroner. Den inkluderer også utvidelsespakken Brood War.

Blizzard har også sluppet en lanseringstrailer for det nye spillet, der du kan se hvordan du får bedre oversikt og får sett mye mer av arenaene i bredskjermmodus.

Traileren ser du her:

Du kan lese mer om spillet på StarCrafts hjemmesider.

Kilde
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse