Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Vi drakk ikke nok kaffe. (Ill.: Boss Key Productions)

Vi spilte på direkten: «Lawbreakers» – det nye spillet fra mannen bak Gears of War

Spill: Lanseres 8. august til PC og PS.

Lawbreakers er et fartsfylt flerspiller-FPS til Windows og Playstation som lanseres 8. august.

Følg med 20:30
Vi testet en tidlig versjon for flere måneder siden, men nå som det nærmer seg endelig lansering er koden, og spillet, kraftig oppgradert med mange GB-store oppdateringer som Quake Champions har fått i det siste.

Spillet var ganske tungt tilstede på årets E3 (uten tvil fordi dette er Cliff Bleszinski, mannen bak GoW, sitt nye studio), men vi valgte å bruke tiden der på andre spill, så vi i stedet kan strømme direkte for deg klokka 20:30.

Du kan også beta-teste nå på enten PS eller PC. Registrer deg.

Stikkord: Spill, strømme