Lekkasjen fra OneLeaks viser den etter hvert nokså velkjente designen på iPhone 8 - har Apple bestemt seg for hvordan den skal se ut?
Lekkasjen fra OneLeaks viser den etter hvert nokså velkjente designen på iPhone 8 - har Apple bestemt seg for hvordan den skal se ut?

Annonse


Ny iPhone 8-dummy viser glass, fingersensor i skjermen

Det har vært mange lekkasjer og rykter som har svirret rundt den kommende iPhone 8-telefonen fra Apple.

Nå virker det som om Apple har bestemt seg for en design, ettersom de fleste bildene og lekkasjene vi nå ser, ser nokså like ut – også disse bildene.

Dramatisk mindre rammer
Disse er fra en lekkasje på Twitter fra OnLeaks av bilder som ser ut som en dummy-produksjonmodell av den nye telefonen.

Den ser ut til å ha dramatisk mindre rammer, og en skjerm som nesten går fra kant til kant.

Annonse


Bildene bekrefter også mye vi har hørt før, som at den har glass i ryggen og vertikalt kameraoppsett, som stikker litt ut fra basen.

På toppen av telefonen er det også blitt plass til høyttaler og kamera, som gjør at skjermen ikke dekker helt fra topp til bunn.

Baksiden viser at telefonen mangler Touch ID der.

Inten Touch ID på baksiden
Viktigst for mange er at heller ikke dette bildet viser en telefon med Touch ID på baksiden, som vil si at den blir integrert i skjermen.

Mange hadde ventet og håpet på en slik løsning, som lenge var i tvil ettersom teknologien visstnok ikke skulle være moden nok.

Modellen virker også noe tykkere enn tidligere telefoner, skriver 9to5Mac.

Bildene bekrefter også at Apple ser ut til å ha bestemt seg for en design for iPhone 8, ettersom denne dummyen ligner veldig mye på tidligere lekkasjer.

Kilde
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse