Den blandede virkeligheten åpner for nye muligheter.
Den blandede virkeligheten åpner for nye muligheter.

Annonse


Se han spille Super Mario i den blandede virkeligheten

I høst tar Mario turen til den virkelige verden og New York City i Super Mario Odyssey. Les vår sniktitt fra E3 2017 her.

Mario + HoloLens
28 år gamle Abhishek Singh har allerede gjort det mulig å spille som Mario i Central Park i New York. Med hjelp av HoloLens har han gjenskapt det første nivået til Super Mario Bros i utvidet virkelighet.

Bakgrunnen for dette prosjektet er at Singh ønsket å utvikle en utendørsaktivitet for HoloLens, men at ideen for Mario kom helt tilfeldig.

«Mens jeg lærte det grunnleggende ved HoloLens-utvikling, plasserte jeg kube i rommet og av en eller annen grunn hoppet jeg under den, og det var da ideen med Mario slo meg. Jeg vokste opp med Mario og det var som at alle minnene kom flyvende tilbake», forklarer han til OnMSFT.

Annonse


Les også: Se Mario i Unreal Engine 4.

Vokste opp med Super Mario
Spillet er bygget i Unity 3D, og til OnMSFT forteller Singh at det meste av tiden brukte han på å tilpasse spillet slik at det skulle fungere godt utendørs. Av åpenbare årsaker kommer neppe dette HoloLens-spillet til Windows Store, men utvikleren har planer om å publisere koden på GitHub.

I videosnutten under kan du se 28-åringen fullt ikledd Mario-kostyme spille det første nivået fra Super Marios Bros i Central Park.

Se også: Her spiller han Super Mario Bros med HoloLens.

 

Kilde:
OnMSFT

Annonse