Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Tesla har allerede et omfattende infotainment-system. (Ill.: Tesla)

Hva i alle dager? Hevder Tesla vil lage en egen musikkstrømmetjeneste

Kan bli tilgjengelig i flere prisklasser.

Tesla har muligens ikke nok med å produsere biler og gigantiske strømbanker. Nå ser selskapet på muligheten til å starte en egen strømmetjeneste.

Har vært i møte med plategiganter
Recode melder at kilder fra musikkindustrien hevder at bilprodusenten har vært i samtaler med de større plateselskapene om lisensiering av en proprietær musikktjeneste som vil være inkludert ved kjøp av en ny Tesla-bil.

Kildene har ikke helt oversikt over de eksakte planene til Tesla, men bilprodusenten skal være interessert i å tilby forskjellige abonnementer som blant annet inkluderer en Pandora-liknende radioløsning.

– Ønsker å tilby en eksepsjonell bilopplevelse
Hvorfor Tesla i det hele tatt ønsker å opprette en egen strømmetjenesten fremfor å samarbeide med direkte med giganter som Spotify og Apple, er et spørsmål Recode stilte bilprodusenten.

– Vi føler det er viktig å tilby en eksepsjonell bilopplevelse slik at våre kunder kan lytte til musikken de ønsker fra den kilden de velger. Vårt mål er å gjøre kundene våre så glade som mulig, uttaler en talsperson fra Tesla til Recode.

Per nå er det nettopp Apple og Spotify som dominerer musikkstrømmebransjen med henholdsvis 27 og 140 millioner (inkludert gratisstrømmere) abonnenter.

Ville du gått for en eventuell løsning fra Tesla hvis den er inkludert i bilprisen og har apper for mobil og PC?

 

Kilde:
Recode

Stikkord: musikk, tesla