Ønsker du å se forhåndstitter før filmen på Netflix?
Ønsker du å se forhåndstitter før filmen på Netflix?

Annonse


Netflix vil vise deg reklame før filmen

Netflix er i stadig endring, og nå tester strømmegiganten ut en ny funksjon neppe alle vil sette pris på.

Forhåndstitter før filmen
På kino vises det en rekke reklamer for andre filmer før den aktuelle filmen starter. Slik kan det også bli på Netflix. Selskapet kaller det «pre-roll» og består muligens av en rekke trailere, antallet er ikke bestemt, som vises før filmen starter.

Målet til Netflix er at disse filmreklamene skal være relevante og interessante, og vil dermed være basert på hva brukeren liker. Det vil med andre ord ikke være helt tilfeldig hva som dukker opp.

Les også: Krevde løsepenger av Netflix, slapp hele TV-serien på nettet.

Annonse


Kun på teststadiet
Så langt ser det ikke ut som at man kan hoppe over filmreklamene med et enkelt tastetrykk, men TechCrunch melder at man kan spole over klippene som er på rundt 30 sekunder. Hvor mange reklameklipp som vises før filmen, er for øyeblikket ikke bestemt. Enten kan det blitt ett klipp på 30 sekunder, men det kan også bli flere.

For øyeblikket er dette kun under testing, så det er ikke 100 prosent at denne funksjonen blir tilgjengelig for alle. Hvis du ønsker å teste Netflix-nyheter kan du aktivere dette under Konto -> Innstillinger -> Testdeltakelse på hjemmesidene til Netflix.

Ønsker du å bli vist reklamesnutter før Netflix-filmen?

Kilde.
TechCrunch

Annonse