Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Ikke bli forstyrret mens du kjører. (Ill.: Apple)

Apple slipper iOS 11-beta med «ikke forstyrr meg i bilen»

Den nyeste betaen er nå tilgjengelig.

Mens vanlige brukere fortsatt må vente, har Apple sluppet iOS 11 beta 2 for utviklere. På plass er det de sedvanlige feilrettingene og forbedringene, men også en håndfull nye funksjoner.

Les vår sniktitt på iOS 11.

Mange nyheter
MacRumors har tatt en titt på noen av nyhetene – en video som du kan se nederst i denne saken – som inkluderer endringer til dokken  og Kontrollsenteret. Også Safari og låseskjermen har blitt oppdatert:

Dock: På iPad kan man nå deaktivere «Vis nylige» som viser apper du nylig har brukt på dokken. Når denne funksjonen er deaktivert, vil du kun se apper du selv har lagt til dokken.

Do Not Disturb While Driving: Apples kjekke bilfunksjon er aktivert i denne betaversjonen.

Kontrollsenter: Nå kan man deaktivere Kontrollsenter i apper som hindrer at det dukker opp når du sveiper oppover på skjermen.

Safari: Under Avansert i innstillingermenyen til Safari kan man aktivere eksperimentelle funksjoner som Constant Properties, CSS Spring Animations, WebGPU, Web Animations med flere.

Filer-appen: En ny dele-meny kalt «Lagre til Filer» er nå tilgjengelig for dokumenter, bilder og andre filer. «Lagre til Filer» erstatter «Legg til i iCloud Drive».

Låseskjermen: Har fått en ny animasjon som vises når man drar nedover på skjermen for å få frem varslingssenteret.

Vi tester for tiden iOS 11 beta 2 på iPad Pro 10,5″. Har du fått testet iOS 11-betaen?

 

Kilde:
MacRumors

Stikkord: Apple, ios