Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Snart kan du ta i bruk de nye emotikonene. (Ill.: Emojipedia)

Dette er de 56 nye emotikonene

Endelig kommer mann med skjegg-ikonet.

Unicode Consortium har offisielt annonsert Unicode 10.0 som består av 8518 nye tegn. Totalt er databasen oppe i 136 690 tegn.

56 nyheter
Blant nyhetene finner man 56 nye emotikoner, eller uttrykksikoner som de også kalles. Disse inkluderer en vampyr, havfrue, brokkoli, trollmann, mann med skjegg (endelig) og et ansikt som ser stjerner.

Oppdateringen ble ferdigstilt i mars, men det er først nå den blir tilgjengelig. Dog er det usikkert når dine enheter vil se de nye emotikonene. Twitter var faktisk først ut med å gjøre dem tilgjengelig da de forrige måned la til betastøtte for Unicode 10.0.

Google har lagt til de nye tegnene i Android O-forhåndstitten. Når det gjelder Apple og iOS, skriver 9to5Mac at utrullingen kommer for sent med tanke på iOS 11, og at de nye ikonene mest sannsynlig blir tilgjengelig i en mindre oppdatering til det kommende operativsystemet. I fjor ble Unicode 9-nyhetene lansert med iOS 10.2.

Her kan du se de 56 nye emotikonene:

Dette er de 56 nye emotikonene i Unicode 10.
Dette er de 56 nye emotikonene i Unicode 10. (Ill.: Emojipedia)

 

Kilder:
9to5Mac,
Emojipedia

Stikkord: emotikon, smilefjes