Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Selskapet bak OnePlus 5 har blir tatt i å jukse igjen. (Ill.: OnePlus)

Hevder OnePlus jukser med sin nye toppmodell

Derfor kan ikke tallene sammenlignes med andre mobiler.

OnePlus fyrer opp alle kjernene 100 prosent når testverktøy brukes for å måle ytelsen til det nyeste flaggskipet OnePlus 5.

– Dere jukser!
Derfor er snittet 5 prosent høyere ytelse på OnePlus 5 sin Snapdragon 835-drevne mobil og får poeng høyere enn selv Qualcomm, som jo designer Snapdragon-brikkene.

XDA spurte derfor OnePlus hva som er greia med dette, men de svarer bare at mobilen kjører som under normal bruk også når den stresstestes.

Problemet er selvsagt at ingen andre gjør dette (poengløst sammenligningsgrunnlag), og at OnePlus har blitt avslørt å bedrive med lignende tidligere med OnePlus 3T.

Dette er nye OnePlus 5 som ble avslørt i kveld.
Dette er nye OnePlus 5 som ble avslørt i kveld. (Ill.: OnePlus)

Prøver å forklare seg
Dette sier selskapet:

«Folk bruker testapper for å undersøke ytelsen til enheten, og vi ønsker at folk skal se den ekte ytelsen til OnePlus 5. Derfor gir vi testappene lov til å kjøre som alle andre apper i vanlig bruk, inkludert apper og spill som krever mye.

Det er også slik at OnePlus opererer i dette moduset også når man starter en app for å senke ventetiden det tar å åpne en app. Vi overklokker ikke, men viser hva OnePlus er i stand til».

OnePlus sine reklamevideoer for enheten:

 

Kilde:
XDA

Stikkord: Mobil, oneplus