Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Galaxy S8 har fingersensoren på baksiden. Det er usikkert hvor den blir plassert på Note 8. (Ill.: Samsung)

– Derfor får ikke Note 8 fingersensor i skjermen

Har fått teknologien til å virke, men det er et annet problem.

Det har tidligere versert rykter om at Note 8 får en fingersensor som er integrert i skjermen. Senere har det dukket opp rykter om at selskapet ikke fikk tid til å implementere teknologien, før en Samsung-sjef bekreftet at dette ikke er på plass i Note 8.

Det fungerer, men ikke helt optimalt
Ifølge en kilde på innsiden i selskapet fikk Samsung teknologien til å fungere – noe som Apple ifølge rapportene sliter med – men at det var en annen ting som satt en stopper for planene.

Personen mener at uregelmessigheter i lysnivået på skjermen var årsaken. Problemet førte til at det dukket opp et punkt på det området der den integrerte fingersensoren var plassert.

Samsung, som ikke tar sjansen på å lansere et nytt produkt som kan ha potensielle svakheter, valgte dermed å kansellere prosjektet, ifølge kilden.

August-avduking?
Skal vi tro et nytt rykte, planlegger Samsung å vise frem Note 8 under et Unpacked-arrangement i slutten av august. Kun få uker før Apple trolig avduker iPhone 8.

Av ryktene vi har sett så langt kan det tyde på at Note 8 får mange likheter med Galaxy S8-serien. Analytikeren Ming-Chi Kuo uttalte i april at Samsung jobber med et nytt kameraoppsett med to sensorer og at «Note 8 kommer til å knuse iPhone 7 Plus-kameraet».

 

Kilder:
Weibo;
Neowin

Stikkord: Mobil, note, samsung