Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Analytikerselskapet KGI kjøper informasjon fra Foxconn-ansatte i Kina. Nå backes en ny rapport fra Kuo opp av MacRumors egne nettleserlogger: Det kommer besøk fra områdene rundt Apples hovedkvarter i Cupertino. (Ill.: KGI)

Spennende iPhone 8-detalj avslørt: Dette skal de bruke bunnen av skjermen til

Nå kjenner vi trolig oppløsningen og skjermstørrelsen.

Vi vet allerede iPhone 8 får trådløs lading, nå faller enda flere brikker på plass.

Nye detaljer avslører det vi håper på
For ifølge analytiker Ming-Chi Kuo så får iPhone 8 en 5,8 tommer stor skjerm med en stripe nederst på skjermen som er designert et funksjonområde, hva nå enn det betyr – kanskje dock-en vi kjenner fra iOS 11 blir å finne der for enkel multitaking?

Det er også gode nyheter dette, for vi vil tro at de plasserer Touch ID på samme spesialrad, noe som hinter i retning at vi slipper å ha fingersensoren på baksiden av enheten.

Oppløsningen avsvlørt
Rapporten fra Kuo backes opp av MacRumors som ser i egne nettsidelogger har oppdaget et ekstremt lavt antall nye enheter de tror er Apples nye, da oppløsningen på skjermen matcher det vi har hørt tidligere og hva Kuo sier: 5,8″.

Hele mobilens overflate får oppløsningen 1242 x 2800, mens område man har tilgang til når en app er åpen, er 5,15″ (1125 x 2436) da resten jo er designet for dock-delen.

 

Kilde:
MacRumors

Stikkord: Apple, iphone, iphone8