Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Disse nye bildene viser en iPhone 8 uten Touch ID på baksiden, som skulle tilsi at dette kommer innebygget i skjermen.

Nye deler viser iPhone 8 med Touch ID i skjermen

Bildene viser hele serien.

Apples kommende iPhoner, og spesielt iPhone 8, har vært gjenstand for svært mange spekulasjoner, lekkasjer og lekkede bilder.

Sendt til produsenter i forrige uke
Nå har vi fått en ny titt på det som kan være ferdige modeller av iPhone-fronter og -baksider som visstnok ble sendt til kinesiske produsenter i forrige uke.

Det er Reddit-brukeren kamikasky som postet bildene på Reddit, der han sier at en venn i industrien hadde sent dem til ham.

Rom til høttaler og kamera
Bildene viser en iPhone 8 i tråd med de siste ryktene og bildene, der hele fronten er dekket av skjerm utenom et lite felt på toppen som brukes til frontkamera og telefonhøyttaler.

Samtidig kan vi se den etter hvert velkjente vertikale kameraoppstillingen, og bildene viser også selve kameradelen med to linser og plass det vi tipper er en blits i midten.

Mangler Touch ID på baksiden
Bildene viser også en total mangel på Touch ID-sensor på baksiden av telefonen, som skulle tilsi, til manges lettelse, at denne blir integrert i selve skjermen.

Bilde nummer to viser oss baksiden på alle telefonene som kommer i neste iPhone-generasjon, og siden de er delvis dekket over og ikke viser fronten, er det lite å hente informasjonsmessig her.

Bekrefter kameraoppsett
Bortsett fra det bekrefter bildet en del rykter om kameraoppsettet – at iPhone 7s Plus (som lekkeren kaller den) får dobbeltkamera i vannrett oppsett, og at standardutgaven bare får ett kamera.

Også her ser baksiden ut til å være av glass – som i følge lekkeren på Imgur vil si at de får trådløs lading.

Ikke nødvendigvis ferdige modeller
Selv om disse delene ser nokså ferdige ut, og godt kan være produksjonsmodeller, er det fullt mulig at Appple lager mange forskjellige modeller av disse dekslene mens de eksperimenter med produksjonen.

Så det er slettes ikke sikkert at disse er de siste, ferdige modellene – men det er nok en god titt på Apples produksjon, og bildene er godt i tråd med det vi har hørt andre steder.

Kilder
9to5Mac
Reddit
Imgur

Stikkord: Apple, iphone