Her er noen av nyhetene i Android O-betaen.
Her er noen av nyhetene i Android O-betaen.

Annonse


Her er nyhetene i den ferske Android O-betaen

Denne uken slapp Google den tredje utviklerbetaen til kommende Android O. Blant flere nyheter inneholder den en bekreftelse på at det offisielle navnet blir Android 8.

Lyst til å teste Android O? Slik blir du med i betaen.

Noen store nyheter og noen små
9to5Google har tatt en nærmere nyhet på de andre nyhetene og en video om dette kan du se nederst i denne saken. Her er noen av endringene det Google-fokuserte nettstedet har kommet over:

System UI Tuner: Her har Google fjernet flere tilpasningsmuligheter. Det gjelder ting som tilpasning av navigasjonsmenyen, låseskjermen og bilde-i-bildemodus. Kun statuslinjen og ikke forstyrr kan tilpasses.

Annonse


Google Camera: Her melder 9to5Google om en mindre designoppdatering for den innebygde kameraappen. Tidligere kunne man sveipe for å bytte mellom opptaksmoduser, i Developer Preview 3 er det dedikerte knapper for å bytte modus.

Endringer i statuslinjen: I den ferske Android-betaen er rekkefølgen på Wi-Fi og mobildata i statuslinjen endret på. Eller, i Developer Preview 2 var de endret på, nå er ting tilbake til det normale.

Batterianimasjon: Batteri-siden under Innstillinger viser nå en animering av batteriet som fylles opp fra 0 prosent til det nåværende nivået.

App-ikoner: I tillegg til firkantet og sirkelformet, kan man også sette app-ikonene til å vises som dråpeformet.

Temaer basert på albumomslag: I Android O kan appene endre hvordan de vises i varslingssenteret. Musikkappene Spotify, Play Music og YouTube endrer nå utseendet basert på albumomslaget til sangen som spilles av.

Er du med på testingen av Android O?

 

Kilde:
9to5Google

Annonse