Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Designeren Casmir Valeri har laget dette Surface-konseptet. (Ill.: Casmir Valeri)

Hevder navnet er «Surface Mobile»: – Kommer med projektor og med støtte for Surface Pen

Enheten vil også ha innebygget støtte, ifølge nye rykter.

En Surface-telefon har vært ryktet i lang tid, nå har det dukket opp nye rykter rundt Microsofts neste mobil.

Hevder Surface Mobile er navnet
Ifølge rapporter fra Kina er navnet på Microsofts neste smarttelefon «Surface Mobile». Detaljene ble sporet opp av Twitter-brukeren WalkingCat som har et godt rykte når det gjelder Microsoft-spekulasjoner. Brukeren meldte nylig at Microsofts supertastatur er på vei til Windows 10.

OnMSFT har fått oversatt den kinesiske lekkasjen som hevder at Surface Mobile vil ha støtte for Surface Pen og at den drives av en Snapdragon-prosessor. Enheten vil også ha en innebygget støtte – slik som Surface Pro – som kan åpnes 185 grader.

Med innebygget projektor?
Lekkasjen nevner også en helt ny funksjon kalt «Onto Table» som ser ut til å være en innbygget projektor som kan projisere Windows 10-skrivebordet via Continuum. I denne modusen skal Surface Mobile-batteriet angivelig holde i minst en time.

I tillegg nevnes kodenavnene «Surface Peking» og «Surface Slavonia». Per nå er det ukjent hva som skjuler seg bak disse kodenavnene, men det kan være snakk om noe tilbehør.

Toppsjef Satya Nadella uttalte i fjor høst at Microsoft skal «lage den ultimate mobilen». Kanskje inneholder den ultimate mobilen en projektor og støtte, samt mulighet for Surface Pen. Hva tror du?

 

Kilde:
OnMSFT

Stikkord: Microsoft, surface, Windows10Mobile