Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nokia 6 lanseres i Norge denne måneden. (Ill.: HMD)

Dette må du vite om Nokia 6, 5 og 3-lanseringen i Norge

Vi har dato og pris.

I pressemeldingen avslører HMD når de tre toppmodellene kommer til Norge.

Fra 1500 kroner
«Nokia 3 er i salg fra tirsdag 13. juni til en anbefalt forhandlerpris på 1 490 kroner inkl. moms. Salget av Nokia 5 og 6 starter tirsdag 20. juni. Anbefalt pris for Nokia 5 er 1 990 kroner inkl. moms. Anbefalt pris for Nokia 6 er 2 490 kroner inkl. moms.»

Les om lanseringen av 3310 i Norge.

Slik omtaler selskapet produktene:

Nokia 6
Med en kombinasjon av overlegent håndverk og særpreget design med kraftig lyd og en lys- og fargesterk 5,5” skjerm, tilbyr Nokia 6 en smarttelefonopplevelse av høy kvalitet.

Dekselet er laget i ett stykke aluminium. En smart forsterker og doble høyttalere gjør at du kan spille av lyd med dypere bass og overlegen klarhet, og Dolby Atmos kompletterer den førsteklasses lydopplevelsen. Nokia 6 lanseres i fire farger – Matte Black, Silver, Tempered Blue og Copper.

Nokia 5
«En slank og kompakt smarttelefon som ligger perfekt i hånden. Nokia 5 har et deksel laget i ett stykke aluminium, og IPS HD-skjermen på 5,2” er forsterket med Corning Gorilla Glass, noe som gjør at telefonen holder høy kvalitet både estetisk og ergonomisk.

Qualcomm Snapdragon 430 med 8 kjerner og en Adreno 505 grafikkprosessor sørger for at spesifikasjonene til Nokia 5 matcher utseendet. Denne smarttelefonen gir deg mobilopplevelse av høy kvalitet til en overkommelig pris. Den globale prisen er 180 euro ekskl. moms. Du kan velge mellom fargene Matte Black, Silver, Tempered Blue og Copper.»

Nokia 3
«Laget for å gi best mulig smarttelefonopplevelse for pengene. I likhet med sine storesøsken har Nokia 3 et elegant deksel i ett stykke aluminium og en Corning Gorilla Glass-forsterket 5” skjerm.

Både front- og bakkameraet er på 8 megapiksler. Tilgjengelig i fire farger – Silver White, Matte Black, Tempered Blue og Copper White.»

Nokia: – Vi leverer en ren Android-opplevelse
«Den rene Android-opplevelsen er integrert i alle smarttelefoner fra Nokia. Månedlige sikkerhetsoppdateringer sørger for at din Nokia-telefon er sikker i bruk, har den nyeste programvaren og er fri for unødvendige programmer.

Vi setter valgfriheten i sentrum av kundeopplevelsen. Den nyeste Android-versjonen inneholder funksjonalitet som for eksempel Doze som forlenger batteritiden når telefonen ikke er i bruk eller ligger i lommen eller vesken. Telefonene har også Google Assistant for å forsterke Android-opplevelsen ytterligere. Våre team har samarbeidet for å gi deg et best mulig produkt.»

 

Kilde:
HMD pressemelding

Stikkord: Mobil, nokia