Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Word Flow er på vei til Windows 10. (Ill.: Microsoft)

Microsofts supertastatur kommer til Windows 10

Vil gi brukerne en mye bedre skriveopplevelse.

Det nåværende tastaturet for PC-er og nettbrett med Windows 10 er av det begrensede slaget. Funksjoner som ordforslag og sveiping for å skrive mangler.

Kommer til Windows 10
Funn i en ny testutgave av Windows 10 – som ikke anbefales å installere – jobber Microsoft med å flytte det kritikerroste mobiltastaturet til PC-operativsystemet.

Twitter-brukeren «WalkingCat» har kommet over «ComposableShell Textinput» i den ustabile testutgaven. Lekkeren skriver at tastaturet er basert på tastaturet SwiftKey som Microsoft i fjor kjøpte for flere milliarder kroner.

Tastaturet har vært tilgjengelig for Android og iOS i lang tid.

SwiftKey og Word Flow
ComposableShell, eller CSHELL, er et dynamisk skall som kan skalere Windows 10 til uansett enhet. Det være seg PC, nettbrett, smarttelefon og HoloLens.

Neowin skriver at SwiftKey står for utviklingen av teknologien i Windows 10-tastaturet, men en kilde MSPowerUser har vært i kontakt med, skriver at tastaturet utvikles av gruppen som står bak det kritikerroste Windows 10 Mobile-tastaturet Word Flow.

Ettersom referanser til tastaturet har dukket opp i en testversjon for Fall Creators Update, kan bety at det ikke er altfor lenge til at testerne får sjekke det ut.

 

Kilder:
Neowin,
MSPU

Stikkord: Microsoft, swiftkey, windows10