Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Denne Files-appen dukket opp i App Store. (Ill.: Skjermdump/Twitter)

Her er Apples nye filutforsker-app til iOS 11

Snart kan nettbrettene «gjøre seg fortjent» til Pro-navnet.

Er det noe vi virkelig savner fra iPad Pro-brettene til Apple, så er det at selskapet viser hvorfor disse fortjener Pro-stempelet.

Per nå er det iOS som er flaskehalsen her, men versjon 11 kan kanskje være det som gjør iPad Pro mer konkurransedyktig med for eksempel Microsoft Surface.

Ny Fil-app
I forkant av WWDC som sparkes i gang i dag klokken 19.00 norsk tid, har det dukket opp en Fil-app fra Apple i App Store. Noe som tyder på at Apple jobber med å gi brukerne en dypere tilgang til filsystemet i iOS.

9to5Mac skriver at detaljene rundt appen så langt er sparsomme og at App Store-oppføringen kun inneholdt den korte beskrivelsen «Files app for iOS». Apple Inc. står som utvikler av appen som krever iOS 11 og oppover og 64-bit. Oppføringen inneholder ingen bilder.

Les også: Nord-Korea viser fingeren til Apple med egen iPad.

Nødvendig for iPad Pro
Vi er trolig ikke de eneste som ønsker et mer avansert iOS og et dypere filsystem vil være en meget god start på den fronten.

Forrige måned dukket det opp en iOS 11-konsept som viser hvordan Finder, Apples filutforsker i macOS, kan fungere i iOS.

Apples WWDC-tale kan du følge på ITavisen i dag klokken 19.00.

Hevder å ha avslørt flere år med Apple-planer – siste nytt: Nye iPhone- og MacBook Pro-detaljer.

Hva ønsker du å se iOS 11?

 

Kilde:
9to5Mac

Stikkord: Apple, ipad, wwdc