Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Denne meldingen har du trolig sett flere ganger tidligere. (Ill.: Skjermdump)

Apple Store er nede – nå kommer det nye produkter

Vi forventer ny iPad, nye Mac-er, iOS 11 og en smarthøyttaler med Siri.

Tradisjon tro er Apple Store nede i forkant av produktlanseringer.

Innholdsrikt arrangement
Det er kun få timer til WWDC sparkes i gang med det som trolig blir en svært innholdsrik presentasjon fra Apple. Nå har selskapet stengt den virtuelle nettbutikken og det er dermed ikke mulig å handle ting som MacBook, iPad, iPhone, Apple Watch og TV direkte fra Apple.

Ifølge ryktene blir det tre spesielle produktlanseringer i dag, i tillegg vil Apple også vise frem iOS 11. I dag kommer trolig en ny iPad på 10,5 tommer. Vi trodde opprinnelig at denne modellen skulle lanseres i mars, men da slapp Apple i stedet en vanlig 9,7-tommer.

Hevder å ha avslørt flere år med Apple-planer – siste nytt: Nye iPhone- og MacBook Pro-detaljer (32GB RAM).

Mer Mac og litt Siri
Videre er det forventet at MacBook Pro-modellene som ble lansert i fjor høst blir oppgradert med Kaby Lake-prosessorer fra Intel. På Mac-fronten forventes det også at iMac-en blir fornyet.

Det siste produktet er en ny smarthøyttaler med Siri-integrering. Høyttaleren ser ut til å bli en konkurrent til Amazon Echo, Google Home og Microsofts Cortana-høyttaler. Ifølge ryktene har Apple testet tre utgaver: En med kamera, en med skjerm og en uten skjerm. Smarthøyttaleren vil trolig ikke komme før til høsten.

Husk at du kan følge Apple-showet direkte på ITavisen klokken 19.00.

 

Kilde:
9to5Mac

Stikkord: Apple, wwdc