Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Denuvo v4+ debuterte i spillet RiME, som nå skal legge ut en versjon uten kopibeskyttelsen. (Ill.: Tequila Works)

«Styggedommen» Denuvo v4+ er cracket

Spill: Kalte opp beskyttelsen 10-30 ganger i sekundet.

Den siste versjonen av piratkopieringssperren Denuvo er cracket, og spillet som brukte den sier at de nå vil slippe en versjon uten sperren installert.

Går på ytelsen løs
Grunnen skal være at Denuvo har vokst seg så stor og omfattende at det går på spillytelsen løs – med hundretusener av oppkallinger i løpet av oppstarten og ved innlasting av lagrede spill.

– Lurte du på hvorfor spillastingen tar så lang tid, har du svaret her, sier Baldman, som cracket kopisperren, i følge Torrentfreak.

Denuvo versjon 4+ debuterte i spillet RiME, som er laget av Tequila Works, og de har lovet at de vil fjerne Denuvo-beskyttelsen fra spillet hvis den ble cracket.

«Enorm styggedom»
Crackeren Baldman kaller den siste Denuvo-versjonen en «enorm styggedom,» og sier at Denuvo virkelig hadde brettet opp ermene denne gangen.

Ifølge Baldman er derimot 300 000 oppkallinger ved innlastingen bare oppvarming for Denuvo V4+. Etter tretti minutters spilling, økte oppkallingene til to millioner.

– Beskyttelsen kalles nå opp 10-30 ganger i sekundet under spillingen, som gjør spillet tregere, sier Baldman.

Fjerner beskyttelsen
Hva angår spillet som Denuvo v4+ ble lansert med, mener de alvor om å nå fjerne kopieringsbeskyttelsen:

– I dag fikk vi beskjed om at det finnes en crack som forbigår Denuvo, skrev Tim Slager fra RiME-teamet på forumet deres i går kveld, – Derfor kommer Team Grey Box til å følge opp løftet vårt om at å erstatte RiME med en versjon som ikke inneholder Denuvo.

Kilde
Torrentfreak

Stikkord: Denuvo, Spill