Hopp til navigasjon Hopp til innhold
People Can Fly har stått for blant annet Gears of War: Judgement og Painkiller - nå skal de lage AAA-spill med Square Enix. (Ill.: People Can Fly)

People Can Fly samarbeider med Square Enix om nytt storspill

Spill: – Bygger et spill som alle vil spille.

Spillstudiet People Can Fly (som laget Gears of War: Judgment, Painkiller og Bulletstorm), har i følge Eurogamer annonsert et partnerskap med Square Enix for å utvikle et multiplattforms AAA-spill.

– Et spill alle ønsker å spille
I pressemeldingen sier de ikke noe om hva spillet vil blir, men Square Enix beskriver det som «en ny og orginal tittel i toppsjiktet for konsoller og PC.»

– Vi bygger et spill som vi alle har lyst til å spille, som blir det perfekte tillegget til portfolioen vår, sier sjefen for Square Enix’s London-studio, Lee Singleton.

– Vi er kjempeglade for å jobbe med det talentrike teamet på hos People Can Fly i Warsawa, et studio som er fult av folk som virkelig kan sitt fag, sa han videre.

Har kjøpt rettigheter til Marvel
Eurogamer spekulerer videre i at det kanskje kan være snakk om et spill i Marvel-serien, som Square Enix kjøpte rettighetene til tidligere i år.

Det finnes allerede spill basert på Avengers og Guardians of the Galaxy, så dette er muligens et spill basert på Deadpool, skriver de.

Uansett hva prosjektet er, vil det ikke være med i Square Enix’s E3-annonseringen senere denne måneden, så det kan gå lang tid før det kommer noe mer informasjon om spillet.

Kilde
People Can Fly
Eurgamer

Stikkord: Spill