Nintendo Switch Online koster 200 kroner i året og gir tilgang til ferspiller, stemme-chat og klassiske Nintendo-spill.
Nintendo Switch Online koster 200 kroner i året og gir tilgang til ferspiller, stemme-chat og klassiske Nintendo-spill.

Annonse


Nintendo Switch sine nettjenester vil koste 200 kroner i året

I løpet av 2018 kommer Nintendos Switch Online til å bli lansert for alle, og den vil koste betraktelige mindre enn konkurrentene.

Stemme-chat, klassiske spill
For rundt 20 dollar, eller 200 norske kroner, rundt regnet med skatter og avgifter, får du tilgang til å spille spillene dine over nettet, tilgang til stemme-chat og tilgang til en rekke klassiske Nintendo-spill som er laget for nettbasert flerspillermodus.

Den nettbasert flerspillertjenesten vil være gratis inntil slutten av året for alle registrerte brukere, men dette skal være mest fordi den ikke vil vær klare før i 2018, skriver Engadget.

Tilbys via smarttelefon-app
Stemme-chaten er også litt mer rar enn vi er vant med. Dette vil bli tilbudt i form av en beta-app til smarttelefoner i løpet av sommeren, som vil si at du trenger telefonen for å snakke med venner på Nintento Switch Online — og det byr på problemer hvis du for eksempel vil ha spill-lyden på øret samtidig som snakker med venner.

Annonse


Det har imidlertid kommer et headsett på markedet som løser problemet ved å bruke tre minijack-kabler fra telefonen din til en dongle, fra Switch-enheten til en dongle, og fra dongelen til hodetelefonene. Som virker litt strevsomt.

Usikkert hvilke klassiske spill
Den klassiske spillpakken med flerspiller-klare klassiske spill skal heller ikke lanseres for om noen måneder, og det er uklart hva som kommer til å være med i pakken. Nintendo selv sier at den i hvert fall vil inkludere Super Mario Vros. 3, Balloon Fight og Dr. Mario.

Selve hovedtjenesten er imidlertid ikke klar for lansering før i 2018, som vil si at Nintendo har litt tid på seg til å perfeksjonere tilbudet.

Kilder
Engadget
Nintendo Switch Online

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse