– Så stor blir iPhone 8

iDrop News-kildene hevder at iPhone 8 blir slik.
iDrop News-kildene hevder at iPhone 8 blir slik.

Det skorter ikke akkurat på iPhone 8-rykter og sannelig har det ikke dukket opp et nytt. Denne gang er det iDrop News som rapporterer om størrelsen på den kommende telefonen.

Tykkere enn både iPhone 7 og 7 Plus
Mens Apple har jobbet med å gjøre iPhone tynnere og tynnere de seneste årene, ser det ut til at iPhone 8 går motsatt vei. Ifølge kildene til iDrop News – som omtales som fabrikkarbeidere med god kjennskap til detaljene – er dette målene til iPhone 8: 143, 59 x 70,94 x 7,75 millimeter.

Til sammenligning måler iPhone 7 138,3 x 67,1 x 7,1 millimeter. Med en angivelig tykkelse på 7,75 millimeter, blir iPhone 8 også tykkere enn 7 Plus som måler 7,3 millimeter.

Annonse

Les også: Slik kan iPhone 8 bli med syltynne rammer rundt OLED-skjermen.

Nye bilder
Sammen med de påståtte målene, har iDrop News også sluppet nye bilder av iPhone 8 for å vise størrelsesforskjellen mot 2016-modellene. Her ser du at den kommende modellen plasserer seg størrelsesmessig mellom iPhone 7 og 7 Plus.

Med tanke på det rammeløse designet, er  skjermen mer på høyde med sistnevnte, og mulig større. Legg også merke til at fingersensoren ikke er plassert på baksiden.

Touch ID-en er ikke plassert på baksiden i dette bildet.
Touch ID-en er ikke plassert på baksiden i dette bildet. (Ill.: iDrop News)

Hva syns du om dette designet?

 

Kilde:
iDrop News

Annonse
Annonse