Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Høyttaleren skal dyp-integreres mot Apple HomeKit, levere flerkanalslyd og kan kanskje klare å måle rommet for optimal lyd. Ifølge Bloomberg kommer den på markedet senere i år. Avbildet er Microsofts smarthøyttaler med Cortana de laget i samarbeid med Harman. (Ill.: Microosft)

Nå produserer Apple sitt nye produkt de skal avsløre på mandag

Følg med direkte her klokken 19:00.

Apples utviklermesse WWDC starter 5. juni, og som vanlig for første dag skal Apple snakke om programvare, men også avsløre ny maskinvare.

– Kommer ikke rett etter WWDC
Nå melder pålitelige Bloomberg at Amazon Echo- og Google Home-konkurrenten med Siri allerede er i produksjon i Kina, men skal visstnok ikke være handleklar før senere i år.

Produktet skiller seg fra konkurrentene fra Amazon, Google og Microsoft med å levere surround-lyd, og visstnok svært dyp integrasjon mot eksisterende Apple-produkter.

Lyden skal også være mye bedre enn konkurrentene ifølge kilden, og det kan tenkes Apple har integrert sensorer som måler rommet for å levere korrekt lyd.

Apple har mye å bevise
2017 blir den første WWDC-messen siden 2013 der de skal avsløre ny maskinvare.

I tillegg til smart-høyttaleren kan det tenkes Apple viser frem en helt ny iPad 10,5 og MacBook Pro med kjappere Intel-CPU-er.

Vi følger fortløpende pressekonferansen førstkommende mandag klokken 19:00.

 

Kilde:
Bloomberg

Stikkord: Apple, ihome