Slik kan iPhone 8 bli.
Slik kan iPhone 8 bli.

Slik kan iPhone 8 bli med syltynne rammer rundt OLED-skjermen

Den siste tiden har det florert med bilder på nettet som hevdes å være av den kommende iPhone 8. Årets modell er spesielt interessant ettersom det ser ut til at Apple planlegger en solid oppgradering – både for programvare og maskinvare.

Nye skisser
Igjen har det dukket opp skisser av det som skal være iPhone 8. Flere av detaljene stemmer godt overens med tidligere ryktede detaljer som større strømknapp, et vertikalt kameraoppsett og at hjemknappen er borte.

I den nye skissen kan du se den oransje linjen som strekker seg rundt fremsiden av telefonen. Linjen viser hvor stor skjermen blir og hvor mye av fremsiden den dekker. Stemmer dette, vil det kun være plass til en noen sensorer og en høyttaler foran på iPhone 8 – resten vil bestå av skjerm.

Én interessant detalj er at skjermen slynger seg rundt sensoren, og Apple vil trolig tilpasse iOS 11 slik at programvaren drar nytte av den ekstra skjermplassen øverst. Hvis dette er ekte vare, vel å merke.

Touch ID bak, eller?
På baksiden ser det ut til at det er gjort plass til en fingersensor. Lekkerne og analytikerne rapporterer stadig om to forskjellige design: ett med fingersensor foran, ett der den er flyttet til baksiden.

Ifølge Benjamin Geskin er utsnittet på baksiden ikke for Touch ID, derimot er det for å vise hvor Apple-logoen sitter.

Apple-kjenner Geskin mener at sirkelen viser plassen til logoen, ikke fingersensoren.
Apple-kjenner Geskin mener at sirkelen viser plassen til logoen, ikke fingersensoren.

Hva tror du? Blir Touch ID integrert i skjermen, eller kommer Apple til å flytte den til baksiden?

 

Kilde:
9to5Mac