Galaxy S8 ble lansert tidligere i år, oppfølgeren skal allerede være under utvikling.
Galaxy S8 ble lansert tidligere i år, oppfølgeren skal allerede være under utvikling.

Hevder Galaxy S9-utviklingen startet rekordtidlig

Ifølge det sørkoreanske nettstedet The Bell går Galaxy S9 under kodenavnet «Star» og «Star 2» internt i Samsung. The Bell skriver at utviklingen av enheten startet tre–fire måneder før planen.

– Ligger langt foran skjema
På dette stadiet er det får detaljer å spore om Samsungs neste Galaxy-flaggskip, men det nevnes at S9 vil ha et mer elegant Infinity Display.

Det at Samsung muligens ligger tre–fire måneder før planen, kan føre til at masseproduksjonen starter tidligere enn vanlig og at lanseringen vil skje før på året i 2018. Galaxy S8 ble tilgjengelig i slutten av mars i Norge.

Les også: Glem Samsung Galaxy S8, dette er mobilen du aldri har hørt om som er enda råere.

Note 8-detaljer
Foruten Galaxy S9-ryktet har det også dukket opp spekulasjoner rundt Note 8. Forrige uke ble det lekket en video som viser det som angivelig er frontglasset til den kommende telefonen.

Det er vanskelig å fastslå om videoen er ekte eller ikke, men den viser et nokså svært frontpanel som er i tråd med hvordan mange forventer at en Note 8 vil se ut.

I tillegg er den nært beslektet med Galaxy S8, og kommer komplett med svært tynne rammer på siden og litt tykkere rammer på toppen og bunnen.

 

Kilde:
SamMobile