Microsofts hjem-skjerm er glitrende til Galaxy S8 – nå har den fått noe smart

Arrow Launcher er en av våre favoritt hjemskjermer til Android. Nå har den fått enda en smart funksjoner.
Arrow Launcher er en av våre favoritt hjemskjermer til Android. Nå har den fått enda en smart funksjoner.

Microsofts minimale “launcher”, eller hjemskjerm på godt norsk, er oppgradert med et nytt smart triks.

Arrow er kjempegod
Fra før av er appen til storselskapet vår favoritt til Galaxy S8 takket være sitt svært minimale grensesnitt som får bakgrunnene til å skinne (for det gjør de på den store skjermen), for ikke å snakke om hvor hendig det er å sveipe ned for å søke og den listen med siste apper og aktivetet (inkludert lynmeldingssamtaler) er bare kjempefine.

Det er kanskje ikke så rart Microsoft og Samsung samarbeider allerede, og nå får dette samarbeidet enda et dytt med støtte for filoverføring fra mobil til Windows ved hjelp av et nytt “hub card” – det er hva Microsoft kaller hjemskjermene til Arrow som gjør noe spesielt.

Annonse

Filoverføring fra hjemskjermen
Ved å legge til filoverføringsskjermen kan man enkelt laste opp bilder, videl, dokumenter eller det som er lagret i utklippsminnet, til maskinen.

Etter å ha lagt til sende-tjenesten logger du inn på Microsoft-kontoen din. Når du velger en fil lastes den automatisk opp til arrowlauncher.com/files – når du er logget inn på denne tjenesten får du tak i filene du lastet opp på mobilen.

Om du skulle trenge lokaloverføring, er Pushbullet også veldig smart og fungerer direkte på samme WiFi, altså ikke via en nettside. Du kan også sende filer fra nettleseren på PC-en og de vil dukke opp automatisk i filoverførings-hub-en, men du må velge om du ønsker å laste ned.

 

Kilde:
Play Store

Annonse
Annonse