Lekkede deksler viser størrelsen på 10,5-tommers iPad Pro

Dekselet til iPad Pro 10,5-tommer har plass til en 9,7-tommer med bare littegranne klaring, som vil si at modellene blir omtrent like store.
Dekselet til iPad Pro 10,5-tommer har plass til en 9,7-tommer med bare littegranne klaring, som vil si at modellene blir omtrent like store.

9to5Mac har fått tak i noen bilder som visstnok skal vise et deksel for den kommende iPad Pro på 10,5 tommer, som er lekket av Twitter-brukeren Shai Mizrachi

Blir omtrent like store
Det er ventet at den kommende iPad Pro-modellen skal lanseres under Apples kommende WorldWide Developer Conference, og at den vil være omtrent like stor som dagens 9,7-tommers modell.

Dette oppnås ved å redusere størrelsen på rammene rundt skjermen, slik at det blir plass til 0,8 tommer større skjerm på omrent den samme plassen.

Annonse

Bildene fra 9to5Mac i dag bekrefter dette, og i sammenlikning med dagens 9,7-tommers modell er ikke forskjellen særlig stor.

Såvidt høyere
De skriver imidlertid at dekselet er såvidt høyere og såvidt merkbart bredere enn dagens iPad.

Dekselet viser også at mikrofonhullene er flyttet til øverst i midten av baksiden av dekselet, og at det er enda en langt toppkanten.

Dette skal imidlertid være i tråd med den sist lanserte/oppdaterte iPaden fra Apple.

Kommer 5. juni?
iPad Pro 10,5 tommer ventes lansert på WWDC som begynner 5. juni, der det også er ventet en Siri-smarthøyttaler og kanskje også oppgraderte MacBook Proer.

Der ventes det også å komme programvareoppdateringer og i hvert fall sniktitter på nye versjoner av iOS, macOS, tvOS og watchOS.

Her kan du se flere bilder av dekselet med en iPad Pro 9,7-tommer:

Kilde
9to5Mac

Annonse
Annonse