HTC U 11 er offisiell.
HTC U 11 er offisiell.

Annonse


Her er HTC U 11 – mobilen du skal klemme på

Etter måneder med rykter er HTC U 11 offisiell.

HTC U 11
Det er spesielt ett områder HTC U 11 skiller seg ut fra andre modeller og det er «Edge Sense».

– En av de store nyhetene for HTC U11 er Edge Sense – en helt ny løsning for interaksjon med din smarttelefon. Nå kan du ta en rask selfie, sende et bilde i Snapchat, åpne ditt boardingkort, slå på lommelykten eller spørre din U11 om noe, ved ganske enkelt å gi den et lett eller hardt håndtrykk, skriver HTC i en pressemelding.

Teknologien fungerer også under vann og med hansker slik at man utføre ting med mobilen selv på en kjølig vinterdag.

Annonse
Lydutgangen er borte
HTC lover også enda bedre høyttaler lyd enn noen gang tidligere. Dette takket være to BoomSound Hi-Fi Edition-høyttalere som har enda større effekt og som dekker et større en dynamisk områder enn før, ifølge HTC.

De medfølgende øreproppene har nå innebygget støyreduksjon, samt sonarteknologi. Dette er en teknologi som analyserer øret ditt og leverer en tilpasset lydprofil. Prosessen tar kun to sekunder.

Lydutgangen er skrotet, men i pakken medfølger en USB-C- til minijack-adapter med integrert DAC (digital til analog-omformer).

– Vil du ikke gi slipp på dine favoritthodetelefoner, kan du koble dem til via USB-C-til-minijack-adapteren med integrert DAC, som leverer god utgangseffekt kombinert med lav harmonisk forvrenging, skriver HTC i pressemeldingen.

Lekkert design
HTC U 11 kommer i heldekkende glass og har det selskapet beskriver som «flere lag med 3D-kurvet glass som bryter med lyset og skaper pene fargeeffekter».

Telefonen er også vannavvisende etter IP67-klassifiseringen og den 5,5-tommer store skjermen med Corning Gorilla Glass 5 skal tåle en trøkk.

Spesifikasjoner:

 • Skjerm: 5,5-tommer med Quad HD (2560×1440) oppløsning og 3D Corning Gorilla Glass 5
 • Prosessor: Qualcomm Snapdragon 835, 64-bit octa-core på opptil 2,45 GHz
 • Minne: 4 GB systemminne, 64 GB lagringsplass + microSD-kort på opptil 2 TB
 • Kameraer i verdensklasse:
  • Bakkamera: 12 MP (UltraPixel 3 med 1,4 μm pikselstørrelse), f/1,7, UltraSpeed Autofocus, optisk bildestabilisator, Auto HDR Boost og 4K-videoopptak med 3D-lyd
  • Frontkamera: 16 MP f/2,0 med BSI-sensor og HDR Boost
 • Lyd: HTC BoomSound Hi-Fi edition-høyttalere, 24-bit Hi-Res avspilling og opptak, HTC USonic med aktiv støyreduksjon og personlig lydprofil, 4 retningsuavhengige mikrofoner og Acoustic Focus til videoopptak
 • Batteri: 3000 mAh, opptil 24,5 timers taletid (3G/4G), opptil 14 dagers standby (3G/4G)
 • Trådløs funksjonalitet: NFC, Bluetooth 4.2, Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 & 5 GHz) og 4G LTE kategori 16 med nedhastighet på opptil 1 Gbps
 • Andet: Android 7.1.1 med HTC Sense og Edge Sense, IP67-sertifisering
 • Dimensjoner og vekt: 153,9 x 75,9 x 7.9 (HxBxD i mm), 169 gram

U 11 blir tilgjengelig i Norge i starten av juni i fargene Amazing Silver og Brilliant Black, og har en veiledende pris på 7190 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse