Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Alienware-skaperen frykter ikke Surface Laptop. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Dell om Surface Laptop: – Vi er bedre på alle punkter

Frykter ikke konkurransen fra Microsoft.

Dells spillserie Alienware er blant gigantene i spill-PC-markedet og er grunnlagt av Frank Azor. Han ble med over til Dell da den amerikanske PC-giganten slukte Alienware i 2008.

Frykter ikke Surface
Under Dell EMC World i Las Vegas forrige uke satt svenske Computer Sweden seg ned med Azor. Samtalen gikk blant annet inn på konkurransen fra Microsoft og Surface.

– Vi har en del konkurrerende produkter, svarte Azor på spørsmål om at Microsoft – den tidligere partneren – nå er blitt konkurrent.

– Jeg vil si at det er kjempebra at de kommer. Det driver innovasjon i bransjen, noe som til sist gir mer verdi for kunden, og det gagner alle.

– Bedre på nesten hvert eneste punkt
Alienware-toppen er også helt klart på at Dell for øyeblikket leverer bedre PC-er enn Microsoft.

– Microsoft har nettopp kommet til markedet, og vi har levert premium-PC-er med XPS-merket i et tiår og har ikke hatt Microsoft som utfordrer. Når jeg ser på deres seneste PC og sammenligner den med vår XPS 13, syns jeg at vi er bedre på nesten hvert punkt: Oppløsningen, batteritid, priser og så videre, sier Azor til Computer Sweden.

Hele intervjuet, som også går inn på andre områder, kan du lese i kildelenken.

Vi har nylig testet den ferskeste Dell XPS 13, og om 31 dager lanseres Surface Laptop. Mens du venter på den anmeldelsen, kan du lese vår sniktitt.

Er du enig i Azors uttalelser om at XPS 13 er et bedre kjøp enn Surface Laptop?

 

Kilde:
IDG

Stikkord: dell, Microsoft, surface, XPS