Half-Life 2: VR er ikke et offisielt Valve-prosjekt, men en brukermodifikasjon som er tilgjengelig gratis hvis du allerede har Half-Life 2 installert.
Half-Life 2: VR er ikke et offisielt Valve-prosjekt, men en brukermodifikasjon som er tilgjengelig gratis hvis du allerede har Half-Life 2 installert.

Annonse


Snart kommer ny versjon av Half-Life 2: VR

Det er ingen hemmelighet at Valve staser stort på VR, ettersom de også har utviklet VR-visiret HTC Vive, men det har kommet få konkrete apper fra denne kanten.

Det har også vært rykter om at de kanskje vil lage et nytt Half-Life-spill i VR, men dette har det også kommet lite informasjon om senere.

Fungerer med de siste VR-viserene
Heldigvis finnes det fortsatt et livlig modifikasjons-samfunn som fortsatt elsker Half-Life 2, og som nå har modifisert det tretten år gamle spillet til å fungere på de siste visirene til Oculus og Vive.

Half-Life 2: VR er med andre ord ikke et offisielt spill fra Valve, men er laget av modifikasjonsfantaster med full bevegelsesstøtte, remastrete visuelle effekter, et grensesnitt skreddersydd for VR og realistiske våpen.

Annonse


Oppdatert fra orginalen
Den orginale VR-versjonen av Half-Life 2 var også en brukermodifikasjon som ble lansert i 2013 og bød på det mange på den tiden kalte en av de beste VR-opplevelsene som var tilgjengelig, men den holdt ikke tritt med den rivende utviklen av VR-visirer.

Nå har imidlertid utviklerne av den orginale modifikasjonen fått litt ny hjelp, og har lansert en ny modifikasjon på Steam Greenlight, som skal være tilgjengelig “snart.”

Den nye modifikasjonen skal også støtte HDR-lyssetting, oppdaterte effekter, teksturer, modeller og kart, ha realistiske våpeninteraksjoner og flere bevegelsesmetoder for VR.

Finnes på Steam Greenlight
Prosjektet er tilgjengelig gratis på Steam Greenlight, men det krever at du har de vanlige versjonene av Half-Life 2 installert, inkluderte alle episodene, og det har ikke kommet noen fast lanseringsdato enda.

Der kan du også stemme det frem til å bli med i Steam-butikken, og du kan se en trailer de har laget her:

Kilde
Roadtovr.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse