Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Secret World Legends lanseres i juni. (Ill.: Funcom)

Nyversjonen av The Secret World får lanseringsdato

Spill: Kommer med et forbedret kampsystem og bedre grafikk.

På tampen av mars annonserte norske Funcom at en nyversjon av The Secret World fra 2012 er på vei. Den gang åpnet spillutvikleren for registrering for en lukket beta av spillet som heter Secret World Legends.

Forbedret kampsystem
Nå har Funcom annonsert lanseringsdatoen som er satt til 26. juni. Dermed er det ikke mange ukene med ventetid igjen.

Foruten å avsløre lanseringen, kommer det også nyheter rundt nyversjonen som inneholder et nytt kampsystem som gjør at det hele føles mer naturlig. I tillegg vil det ha et mer intuitivt interaksjonssytem og oppdaterte visuelle effekter.

– Det oppdaterte kampsystemet er bygget for å gjøre spillmekanikkene i Secret World Legends mer responsive og action-orienterte. Dermed har vi byttet til et mer tradisjonelt kampsystem som betyr at man sikter med musen og beveger seg med tastaturet! Vi vil ta en tettere titt på kampsystemet neste uke, skriver utvikleren på sine hjemmesider.

Har mer å fortelle
Spillutvikleren forklarer nylanseringen med at de fortsatt har mye å fortelle fra spillverdenen til The Secret World:

– Vi gjør dette fordi vi føler at spillet fortsatt har mye å tilby. Det er historier som må bli fortalt, det er eventyr man må oppleve og steder som ikke er blitt utforsket ennå. Som et studio var vi nødt til å bestemme oss for om vi skulle gå videre til et nytt prosjekt, eller om vi skulle investere mer i det og puste ny og frisk luft inn i spillet. Vi gikk for sistnevnte fordi vi tror det er et upløyd potensial i spillet og fordi det er et stort publikum der ute som ikke har utforsket spillet ennå, og det syns vi de bør! skriver Funcom.

Secret World Legends blir gratis å spille og det inkluderer også kommende oppdateringer. I en ny video fra spillet får du en liten smakebit på hva du kan forvente av tittelen som lanseres 26. juni.

Du skal ikke se bort ifra at vi kommer til å strømme litt fra Secret World Legends i tiden fremover.

 

Kilde.
Funcom

Stikkord: funcom, secretworld, Spill