Palmer Luckey trives best når han kan være seg selv, avslører han i et ferskt intervju.
Palmer Luckey trives best når han kan være seg selv, avslører han i et ferskt intervju.

Annonse


– Jeg kunne ikke drive med kostymespill da jeg jobbet i Facebook

Palmer Luckey (24) er en av grunnleggerne av VR-selskapet Oculus og han var med på å skape det første Rift-hodesettet. På tampen av mars i år forlot han selskapet han en gang var med på å starte.

Følte han måtte holde seg tilbake
Oculus ble slukt av Facebook for 12 milliarder kroner i 2014, og i et nylig intervju med japanske MoguraVR forteller han litt om tiden under Facebooks ledelse og fremtiden til VR:

– For øyeblikket er jeg en arbeidsledig utvikler, da jeg jobbet i Facebook var jeg bare en businessperson. Oculus-kontorene var på campusen til Facebook. Det var absolutt et godt arbeidsmijø, men jeg følte at jeg var nødt til å holde meg tilbake der. Jeg kunne ikke drive med kostymespill da jeg jobbet i Facebook, sier Luckey til MoguraVR.

Trives som arbeidsledig
Når det gjelder virtuell virkelighet, tror han at det vil ta minst ti år før VR-hodesett for mobil er bedre enn dagens toppmodeller som Oculus Rift og HTC Vive.

Annonse


Luckey tror at integrerte VR-hodesett som kombinerer kraften til PC-er med mobil portabilitet blir allemannseie på VR-markedet i løpet av de enste fem årene.

Når det gjelder sin egen fremtid, har Oculus-skaperen ingenting å avsløre på nåværende tidspunkt.

– Jeg trives med å være arbeidsledig. Det gode med å være uavhengig, er at du kan være deg selv både i hjemmet og utendørs.

En oversatt versjon av hele intervjuet kan du lese på Road to VR.

Under kan du se et bilde av Luckey kostymespill som Metal Gear Solid V-karakteren Quiet i forbindelse med en nylig tur til Japan.

 

Kilde:
MoguraVR

Annonse