Snapchat tapte milliarder i årets første kvartal.
Snapchat tapte milliarder i årets første kvartal.

Snapchat tapte nesten 20 milliarder kroner

I går kveld norsk tid lan Snap Inc, som er moderselskapet til Snapchat, frem regnskapstallene for årets første tre måneder.

Milliardtap
Selskapet rapporterte at omsetningen hadde økt til 149,6 millioner dollar. En solid økning fra fjorårets tall som var på 38,6 millioner dollar. Snap Inc klarte derimot ikke å innfri forventingene som var estimert til 158 millioner dollar.

På tross av en solid økning i omsetningen, gikk selskapet med et dundrende underskudd i løpet av kvartalet. Et underskudd på 2,2 milliarder dollar, i underkant av 19 milliarder kroner, var resultatet.

To milliarder dollar av summen består av «aksjebasert kompensasjon». Blant annet fikk Snapchat-sjef Evan Spiegel en bonus på 800 millioner dollar da selskapet ble børsnotert.

Les også: Snapchat-sjefen er ikke bekymret for Facebook i det hele tatt.

Nye funksjoner til appen
Tidligere denne uken ble Snapchat-appen oppdatert med noe som kalles «limitless snaps» som blant annet gjør at mottakerne kan se bildet eller videoen så mange ganger de ønsker – hvis det er aktivert av avsenderen, selvsagt.

I tillegg inneholder oppdateringen et nytt «Loop»-verktøy. Her kan avsenderne velge om bildet eller videoen skal spilles av én gang eller om igjen til mottakeren går til neste melding.

 

Kilder:
Snap,
9to5Mac