Har du Windows 10, må du fremover laste ned Office via Windows Store.
Har du Windows 10, må du fremover laste ned Office via Windows Store.

Annonse


Fremover må du bruke Windows Store for å laste ned Office-pakken

Under et arrangement i New York forrige uke bekreftet Microsoft at fullversjonen av Office 2016 er på vei til Windows Store.

Flyttes fra Office.com
Per nå kan Office-brukerne laste ned kontorpakken via Office.com, men fremover vil programvaren flyttes over til Windows Store. Det betyr at du snart må bruke den innebygde appbutikken i Windows 10 når du skal kjøpe og laste ned Office 2016 og fremtidige versjoner.

Det ble avslørt under en økt under Build-konferansen som startet i går.

Selv om Office finner veien til Windows Store på Windows 10, betyr det ikke at de tradisjonelle utgavene av kontorpakken forsvinner. Den vil fortsatt motta støtte på eldre utgaver av Windows, forklarer Neowin.

Annonse


UWP er fremtiden til OneNote
Når det gjelder OneNote, er tingene litt annerledes. OneNote 2016 er riktignok på vei til Windows Store sammen med de andre programmene, men Microsoft er tydelige på at UWP-versjonen (Universal Windows Platform) er fremtiden til OneNote. Det er også denne versjonen Microsoft bruker internt.

Det er fortsatt ikke kjent når Office-pakken blir tilgjengelig via Windows Store, men en lansering skal være like om hjørnet.

 

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse