Apple-kjenner: Det kan bli vanskelig å få tak i iPhone 8 i år

Nye rapporter hevder at iPhone 8 kommer senere enn normalt.
Nye rapporter hevder at iPhone 8 kommer senere enn normalt.

Hvis estimatene til KGI Securities-analytikeren Ming-Chi Kuo stemmer, kommer iPhone 8 til å bli lansert mye senere enn vanlig.

Produksjonsutfordringer
Ifølge Kuo ligger produksjonen av mobilen an til å bli utsatt, og kan starte så sent som oktober–november. Vanligvis starter Apple masseproduksjonen av nye iPhoner i august–september.

Analytikeren tror at iPhone 8 blir vist frem i september – slik Apple vanligvis gjør med iPhone – men at den blir vanskelig å få tak i i flere måneder etter.

Annonse

Årsaken til dette er at Apple angivelig opplever produksjonsproblemer med den kommende iPhonen. I tillegg skal det også være mangel på komponenter.

Utfordringer i produksjonen
Forrige måned meldte Economic Daily News at kommende iPhone 8,
eller hva den blir å hete, kan bli utsatt til oktober eller november.

Ifølge avisen er årsaken at Apple opplever problemer under produksjonen av iPhonen. Dette omtaler de som «tekniske problemer» som blant annet innebærer utfordringer lamineringsprosessen for den kurvede OLED-skjermen.

iPhone 4s ble lansert i oktober og siden den gang har hver iPhone-lanseringen forekommet i september.

Kan være troverdig
I starten av mars meldte også Digitimes – som ikke er kjent for å være den beste kilden, selv om de traff godt med Surface Studio – om en forskjøvet iPhone 8-lansering. Den gang var det problemer rundt produksjonen av en spesialbygget fingersensor som er årsaken til den angivelige senere lanseringen.

 

Kilde:
MacRumors

Annonse
Annonse