Hopp til navigasjon Hopp til innhold
OnePlus 5 lanseres i sommer, trolig med 8GB RAM, to-kamera-oppsett og Snapdragon 835. Avbildet: OnePlus 3T (Ill.: OnePlus)

OnePlus 5 kommer til sommeren – får trolig 8GB RAM!

Dette er grunnen til at kineserne dropper «4».

OnePlus har avslørt ovenfor The Verge at OnePlus 5 kommer i løpet av sommeren som en oppfølger til OnePlus 3 og 3T.

Kommer til sommeren
Vi kan like godt få det av banen først som sist: Hvorfor i all verden døper de den ikke OnePlus 4? Jo, fordi tallet anses som uheldig i Kina, så da var det like greit å droppe det.

Selskapet avslører ikke mer enn at lanseringen skal skje i sommer, og har ingen måned å friste med. Uansett blir det spennende å se designet nå som alle er på rammeløst design, men hva vil mobilen gi oss av ytelse?

Vi tror vi har fått en liten pekepinn, for en SlashLeaks-artikkel avslører visstnok at mobilen får intet mindre enn 8GB RAM (et rykte vi har skrevet om tidligere) og 128GB lagringsplass.

8GB RAM og Snapdragon 835 kan bli moro
«Foruten den nevnte minnekapasiteten, hevdes det også at Snapdragon 835 er på plass. Så langt er Qualcomm-brikkesettet kun bekrefter for enheter som Galaxy S8 og Xperia XZ Premium.

Videre hevdes det at OnePlus-serien omsider skal få en skjerm med en oppløsning høyere enn full-HD. Oppløsningen i OnePlus 5 skal være på 2560 x 1440 piksler. Kamera skal være av typen med doble sensorer som blant annet Huawei P10 og Apple iPhone 7 Plus har,» meldte vi 10. april.

 

Kilder:
The Verge
Slashleaks

Stikkord: Mobil, oneplus