Microsoft ser etter det neste store i utviklingen av mobiltelefoner, og vil ikke lage en generisk telefon.
Microsoft ser etter det neste store i utviklingen av mobiltelefoner, og vil ikke lage en generisk telefon.

Annonse


Microsoft-sjefen hinter til det vi virkelig håper de gjør

Det begynner å bli en stund siden Microsoft lagde telefoner, og Nokia er for lengst solgt ut – men Microsoft har ikke lagt mobiltelefoner på is helt enda.

Har planer om flere mobile enheter
I den siste episoden av Make Me Smart-podcasten snakket Molly Wood med Microsoft-sjefen Satya Nadella om blant annet hvorvidt selskapet har planer om en ny telefon.

Da innrømmet Nadella at de har planer om å lage flere mobile enheter fremover, men sa også at de ikke er interssert i å lage en generisk telefon.

Ser etter det neste store
I stedet er Microsoft interessert i å innovere mobiltelefonen:

Annonse


– Vi ser etter hva som er den neste endringen i form og funksjon. Det vi har gjort med Surface er et godt eksempel, sa Nadella da han ble spurt mobilambisjonene til selskapet.

– Det var ingen før oss som hadde tenkt på å lage 2-i-1-maskiner, men vi skapte den kategorien og den er suksessrik frem til nå der det lages flere 2-i-1-maskiner, og det er det vi ønsker å gjøre, forklarte Nadella.

– Så når du spør “Vil vi lage flere telefoner?” er jeg sikker på at vi kommer til å lage flere telefoner, men de vil ikke se ut som telefonene som finnes i dag.

Mens Nadella legger ut fremtidsplanene, ligger de nåværende telefonene til Microsoft imidlertid brakk. Telefonsegmentet utgjorde beskjedne 5 millioner i omsetning i selskapets siste kvartalsmelding.

Kilde
ONMSFT

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse