Strålende fornøyde AirPods-brukere

Ingen av Apples kunder er like fornøyde som de som har kjøpt seg nye AirPods.
Ingen av Apples kunder er like fornøyde som de som har kjøpt seg nye AirPods.

Ifølge forskningsfirmaene Creative Strategies og Experian, er AirPods-kundene til Apple mest de mest fornøyde i nyere tid.

98 prosent fornøyde
Dataene deres, som er samlet inn fra 942 personer, viser at 98 prosent av AirPods-brukerne fornøyd med kjøpet sitt: 82 prosent sier at de er “veldig fornøyde,” mens ytterligere 16 prosent sier de er “fornøyd.”

Til sammenligning er 92 prosent av iPhone-kundene fornøyde, mens 97 prosent av Apple Watch-kundene sier det samme.

Annonse

Det betyr at AirPods-kjøperne er de mest fornøyde kundene til Apple i nyere historie.

I “verdensklasse”
Undersøkelsen stilte også spørsmål om hvor sannsynlig det var at AirPods-brukerne ville anbefale produktet til andre brukere på en skala fra 0 til 10, der null er “ikke sannsynlig i det hele tatt,” og 10 er “svært sannsynlig.”

Totalt var poengsummen til AirPodsene her 75, som vil si at at et stort flertall av respondentene vil anbefale Airpodene til noen andre. iPhone får 72 i denne undersøkelsen, der alt over 50 er “utmerket,” og alt over 70 er i “verdensklasse.”

Videre sa 98 prosent at de var fornøyde med ladetiden til AirPods, 97 prosent sa de var fornøy med designen av AirPods-kapselen, 95 prosent sa de var fornøyd med batterlevetiden, og 93 prosent sa at AirPodsene passet bra i øret.

Vi var nokså fornøyde med AirPods, vi også, selv om de ikke passet like godt i alles ører; du kan lese testen vår her.

Kilde
9to5Mac

Annonse
Annonse