Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det er fortsatt folk som kjøper Galaxy S7, som solgte 7,2 millioner enheter i forrige kvartal - og 55 millioner totalt. (Ill.: Samsung)

Samsung har solgt 55 millioner Galaxy S7-telefoner

Imponerende salg på tretten måneder.

Selv om Samsung for tiden liker å skryte av de sterke salgstallene til Galaxy S8, der de i Sør-Korea nettopp mottok over en million forhåndsbestillinger, har Galaxy S7 fortsatt litt å gå på.

Ny milepæl for Galaxy S7
Ifølge den Sør-koreanske avisen The Investor har Samsungs Galaxy S7 nådd en aldri så liten milepæl med de siste salgstallene sine.

De kan melde om at Galaxy S7 nå med salget fra første kvartal i 2017 har nådd 55 millioner solgte enheter totalt, i følge data de har hentet inn fra konsulentselskapet Strategic Analytics.

Solgte 7,2 millioner i forrige kvartal
Galaxy S7 solgte 7,2 millioner enheter i løpet av de siste kvartalet, på tross av at Galaxy S8 ble lansert i April.

Så det er fortsatt mange som ser på forrige generasjon Galaxy-telefoner på jakt etter den beste balansen mellom pris og ytelse.

Galaxy S8 setter nye rekorder
Galaxy S7 ble lansert den 11. mars 2016, fikk toppkarakter i testen vår, og har blant annet blitt oppdatert med en «gagatsvart» utgave.

Telefonen har imidlertid hatt 13 måneder på seg til å nå 55 millioner solgte enheter.

Galaxy S8 ser derimot ut til å slå alle rekorder, og sjefen for Samsung Electronics kunne melde i forrige uke at de mottok 30 prosent flere forhåndsbestillinger for S8 sammenlignet med S7.

The Investor

Stikkord: galaxy, samsung