Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Mange brukere på Samsungs eget forum rapporterer om tilfeldige omstarter av telefonen. (Ill.: Samsung)

Flere Galaxy S8-eiere klager på tilfeldige omstarter

Ingen foreslåtte fikser virker.

Samsungs Galaxy S8 har vært ute blant fobrukerne i omtrent en måned, og etter mye bravado under lanseringen, begynner det å komme inn rapporter som tyder på alt ikke er helt som det skal for alle.

Helt tilfeldige omstarter
En stadig voksende gruppe misfornøyde kunder klager nå over et problem der Galaxy S8-telefonen deres slår seg av og starter på nytt, eller noen ganger ikke i det hele tatt.

Forumtråden på Samsungs offisielle forum er i skrivende stund oppe i 26 sider med rapporter om problemer og om mulige fikser.

Ingen fikser fungerer
Galaxy S8-Brukerne blir der oppfordret til å gå gjennom «de vanlige» trinnene for slike feil, som å gjenopprette fabrikkinnstillinger, å flytte appene over til systemdisken, å slette apper fra telefonen, og å ta ut microSD-kortet, men ingen av disse løsningene ser ut til å fungere.

Også XDA-forumene er aktive med problemløsing for brukere som rapporterer om de samme problemene, der folk opplever tilfeldige omstarter som ikke virker som om de er verken på grunn av en app eller annen atferd på helt nye telefonoppsett.

«Klar over problemet»
Etter Galaxy Note 7-skandalen, burde Samsung være ekstra påpasselige med rapporter om feil på telefonene, skriver Tech Republic.

Det har imidlertid ikke kommet noen offisielle svar på problemet fra Samsung sentralt, utenom at de skal være klar over problemet og ser nærmere på det.

Er du rammet av problemet? Har du forsøkt å fikse det?

Kilder
Tech Republic
Samsungs offisielle forum
XDA-forumene

Stikkord: galaxy, samsung