Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Superversjonen av Samsung Galaxy S8 skal selges ulåst i Hong Kong, som nærmest garanterer at den også blir tilgjengelig på eBay. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Galaxy S8 skal selges ulåst med 6 GB RAM og 128 GB lagring i Hong Kong

Kjøper du når den dukker opp på eBay?

Samsungs Galaxy S8 med 6 GB RAM og 128 GB minne ble lansert for Kina og Sør-Korea for tre uker siden, men disse skal selges låst til mobiloperatører, så det blir vanskelig for andre å få kloa i dem.

Skal selges ulåst
Nå kan derimot SamMobile melde at superutgaven av Galaxy S8 skal selges med 6 GB RAM og 128 GB lagring også i Hong Kong.

Det mest spennende med denne nyheten er at Samsung skal ha sagt på lanseringskonferansen av alle telefonene som skal selges i Hong Kong vil være ulåste, som vil si at du kan bruke dem over hele verden.

Vil garantert dukke opp på eBay
Det vil si at folk kan kjøpe dem i butikker i Hong Kong og så legge dem ut på eBay og lignende sider, og dermed tjene et par kroner fra de som ønsker den aller beste Galaxy S8-versjonen, og det betyr selvfølgelig også at disse telefonene blir tilgjengelige for norske kjøpere.

Samsung har sagt at telefonene skal legges ut for salg i Hong Kong på den 25. mai, men har ikke sagt noe om prisen enda – men vi kan trygt anta at den blir en del dyrere enn standardutgaven av Galaxy S8, som kommer med 4 GB RAM og 64 GB lagring og koster 7 500 kroner her på berget.

Kilde
SamMobile

Annonse
Stikkord: galaxy, samsung