Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det kommer stadig flere Scopio-detaljer fra Microsoft. (Ill.: Microsoft)

Se den enorme forskjellen mellom Xbox One og Scorpio

Spill: Ferske bilder publisert.

I forbindelse med et privat arrangement hos Microsoft, har Windows Central delt noen bilder som viser forbedringene fra Xbox One til Scorpio.

Ferske Scorpio-bilder
Det er nok ingen overraskelse at grafikken i Scorpio er mye bedre. Offisielle spesifikasjoner viser at GPU-en i Microsofts kommende konsoll er nesten fem ganger kraftigere enn dagens Xbox One.

«Under det private arrangementet demonstrerte Microsoft Project Scorpios 4K-forbedringer, supersampling på 1080p-TV-er og forskjellige designteknikker som artister kan bruke for å utnytte Project Scorpios mye kraftigere GPU for å forbedre bilder med finere detaljer», skriver Windows Central.

Store forskjeller, også på full-HD-TV
Bildene som Windows Central har mottatt, er teknologidemoer og ikke fra faktiske spill, men viser hvordan Xbox One gjør det sammenlignet med Scorpio. I tillegg kan du se forbedringer fra Xbox One på en standard full-HD-TV og en Scorpio på samme TV.

Det stemmer godt overens med rapportene om at du ikke trenger 4K-TV for å få utbytte av Scorpio.

Som du kan se av bildene, som du finner i kildelenken, er Scorpio-versjonen mye bedre der detaljer som bakgrunnen, håret og ansiktet til karakteren er mye skarpere.

 

Kilde:
Windows Central

Stikkord: Spill, xbox