Hopp til navigasjon Hopp til innhold
New Vegas modifiseres inn i Falloit 4. (Ill.: Imgur)

Han bygger New Vegas inn i Fallout 4

Spill: Nytt og spennende modder-prosjekt.

Det blir dessverre ingenting av Red Dead Redemption i Grand Theft Auto V-verdenen, men et annet prosjekt setter kanskje en demper på skuffelsen.

Solid fremgang, mye arbeid
«Modderen» Sir_Bumfrey_Diggles jobber for tiden med å bygge spillverdenen fra Fallout: New Vegas inn i spillet Fallout 4. Så langt har han allerede bygget byene Goodsprings og Primm.

Sir_Bumfrey_Diggles forklarer på Reddit at han står for designet i denne modifikasjonen og at han får hjelp av bekjente for å få på plass oppdrag og liknende. Per nå er arbeidet på et tidlig stadium, men som du kan se i videoen under ser det meget lovende ut.

«Jeg er nødt til å bygge alle bygningene fra bunn av, men det gode med New Vegas er at mange bygninger er eksakte kopier fra andre deler av kartet. Så jo mer av jeg lager av verdenen, jo raskere kan jeg bygge», skriver «modderen» på Reddit.

Les også: Oblivion + Skyrim = Skyblivion.

Skal gjøre den tilgjengelig for alle
Målet hans for denne modifikasjonen er ikke å gjenskape New Vegas, men i stedet å bruke samme sted som en setting for en annen oppdragsmodifikasjon.

«Når det er sagt, er jeg villig til å få en del av oppdragene fra Vegas inn der bare for moroskyld, og hvis noen ønsker å ta det videre kan de bruke kartet. Det vil jeg lansere som en ressurs for moddere når det mer eller mindre er ferdig», skriver hans.

Du kan lese mer om prosjektet i kildelenken. Flere bilder finner du her.

 

Kilde:
Reddit

Stikkord: fallout, Spill