Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Fokusert innboks er en av funksjonene som snart blir tilgjengelig for Gmail-brukerne i Windows 10. (Ill.: Microsoft)

Microsoft gjør Gmail-støtten i Windows 10 bedre

E-post- og kalenderappen oppdateres med kjekke funksjoner.

I februar slapp Microsoft en storoppdatering til e-post og kalender i Windows 10. Blant nyhetene var fokusert innboks og pakkesporing.

Gmail-brukerne får snart en nyttig oppdatering
Da oppdateringen ble sluppet, var den kun tilgjengelig for e-postkontoer fra Microsoft som Outlook.com og Office 365-adresser, men snart blir den også tilgjengelig for Gmail-brukerne.

Utrullingen av funksjonene – som du kan lese mer om her – vil skje gradvis og blir først tilgjengelig for betatesterne av Windows 10. Gmail-brukerne vil se at oppdateringen er tilgjengelig for dem når de blir møtt av en melding om å oppdatere Gmail-innstillingene i E-post- eller Kalender-appen.

Må godkjenne Microsoft Cloud-synkronisering
For å dra nytte av de nye funksjonene, må du godkjenne at Microsoft synkroniserer e-posten, kalenderen og kontaktene dine med Microsoft Cloud. Dette vil ikke påvirke Gmail-opplevelsen din på Gmail.com eller i andre apper, forsikrer Microsoft.

Hvis du ønsker de nye funksjonene, må du godkjenne Cloud-synkronisering.
Hvis du ønsker de nye funksjonene, må du godkjenne Cloud-synkronisering. (Ill.: Microsoft)

Google har så langt ikke sluppet en dedikert Gmail-app til Windows 10, så hvis du foretrekker å bruke en dedikert app til e-post og kalender, kan de innebygde appene snart være et godt alternativ.

 

Kilde:
Windows Blog

Stikkord: gmail, windows10