Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPhone 7 Plus kommer i mål før Galaxy S8+. (Ill.: Skjermdump/YouTube)

I denne testen blir Galaxy S8+ knust av iPhone 7 Plus

Se hastighetstesten.

Før helgen publiserte Tom’s Guide resultatene fra en bilde- og videoduell mellom Samsung Galaxy S8 og Apple iPhone 7 Plus der førstnevnte telefon gikk seirende ut.

Minnehåndteringstest
Duellen fortsetter og denne gangen er det snakk om en uoffisiell hastighetstest utført av YouTube-kanalen Phonebuff. Tidligere har vi sett kanalen teste hurtigheten til Note 7 både mot iPhone 6s og iPhone 7.

I den nyeste testen er det altså Samsung og Apples ferske smarttelefoner som kriger om å komme først i mål. Her åpnes og byttes det mellom apper i et forrykende tempo. På den ene siden har vi Galaxy S8+ med en åttekjerners Snapdragon 835-prosessor, 4 GB minne og Android 7, og på den andre siden finner vi iPhone 7 Plus med en firekjerners A10 Fushion-prosessor, 3 GB minne og iOS 10.

Galaxy stiller kanskje best på papiret, men hvordan er ytelsen i praksis? Vel, iPhonen er ferdig etter ett minutt og 46 sekunder mens Galaxy S8+ fullfører nesten 40 sekunder senere og ender på to minutter og 23 sekunder.

Vi har for øyeblikket Galaxy S8+ på testbenken og kan så langt si at vi koser oss glugg i hjel med Samsungs nye flaggskip. Sørg for å få med deg vår superraske lyntitt mens du venter på at testen kommer.

 

Kilde:
YouTube

Stikkord: galaxy, iphone