Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Utifra det eneste promobildet fra spillet som er å finne, ser det ut til at Activision og utvikler Sledgehammer går mer i retningen semi-realisme. (Ill.: Activision)

Call of Duty: WWII-datoen kan være avslørt

Spill: Flere nye detaljer om det kommende skytespillet lekket.

Ryktene om at Call of Duty-serien vender tilbake til røttene, viste seg faktisk å stemme. Nå har det dukket opp ytterlige detaljer for det kommende spillet i serien.

Lanseres trolig tidlig november
Det som angivelig er promoteringsmateriale for Call of Duty: WWII avslører ting som lanseringsdato, en ny samarbeidsmodus og beta.

Datoen det pekes på de i lekkasjen er fredag 3. november. Tidligere ble Call of Duty-spillene tilgjengelig på tirsdager, men de seneste årene er spillene lansert på fredager.

Når det gjelder flerspillerdelen, står det at kartene er satt til «flere av de mest ikoniske stedene fra den andre verdenskrigen» og at «spillerne kan sosialisere med vennene sine og Call of Duty-fellesskapet på helt nye måter».

Ny samarbeidsopplevelse
Videre er det snakk om en ny samarbeidsmodus som tilsynelatende ikke er en del av hovedhistorien i spillet, men i stedet en egen del med en egen historie.

«Spill med vennene dine i denne nestegenerasjonens spillopplevelse full av uforventede, adrenalinpumpende øyeblikk», står det i dokumentene i den angivelige lekkasjen.

I tillegg nevnes en kommende «privat beta» for spillet som blir tilgjengelig for dem som forhåndsbestiller.

Activision skal snakke mer om Call of Duty: WWII onsdag denne uken, og da vil selskapet trolig også bekrefte disse detaljene.

 

Kilde:
Charlie Intel

Annonse
Stikkord: CallOfDuty, Spill