Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nye rapporter hevder at iPhone 8 kommer senere enn normalt. (Ill.: ConceptsiPhone/YouTube)

Apple-kjenner: iPhone 8 blir utsatt til oktober/november

Hevder at telefonen inneholder flere banebrytende komponenter som påvirker produksjonen.

Så langt har det versert flere rykter som hevder at iPhone 8 kommer senere enn normalt. KGI-analytiker Ming-Chi Kuo mener at dette stemmer.

Utfordringer i produksjonen
Analytikeren, som er kjent for sine gode Apple-kilder, hevder i dag at masseproduksjonen av iPhone 8 ikke vil starte før oktober/november. Vanligvis pleier Apple å starte masseproduksjonen rundt august/september.

Produksjonsutfordringer nevnes som en av årsakene til at produksjonen vil starte senere enn normalt. Blant annet hevdes det at modellen vil inneholde flere banebrytende komponenter som er spesialbestilt av Apple.

iPhone 7s vil trolig lanseres som normalt
Kuo tror at utsettelsen vil påvirke salgstallene til Apple i finansåret 2017 ettersom flere kunder trolig vil vente på flaggskipet. I tillegg vil Apple merke en økende konkurranse fra Android-produsentene som står klare med rammeløse modeller.

Ifølge tidligere rykter skal Apple også lansere to andre iPhoner som skal være direkte oppfølgere til iPhone 7-serien som ble lansert i fjor. Kuo skriver at 7s-serien etter planen skal komme i september.

 

Kilde:
9to5Mac

Stikkord: Apple, iphone