Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Gulldekslene fra Legend Helsinki setter deg tilbake 25 000 kroner, og kan godt bli enda dyrere med tillegg. (Ill.: Legend Helsinki)

Nå har det kommet gulldeksler for Galaxy S8 – til 25 000 kroner

For de som synes en telefon til 7 500 blir for billig.

De som ikke har blakket seg ut på å betale 7 500 på en telefon, får nå en ny sjanse til å bruke penger på Galaxy S8.

24 karat gull
De nye dekslene fra finske Legend Helsinki skal være basert på en «spesiell metode» for å dekke baksiden og sidene til Galaxy S8 med 24 karat gull, og kommer også med diamanter rundt Samsung-logoen.

Basisprisen for et gulldeksel er 2790 Euro, eller cirka 25 000 kroner for Galaxy S8, og 2890 euro, som er 26 000 kroner for Galaxy S8+.

Egen logo og gravering
Men det slutter ikke der, for Legend tilbyr seg også å utvikle din egen logo i samarbeid med designeren deres, og du kan også legge til håndgraveringer.

I tillegg til dette kan du velge ut edelstener å legge til dekselet ditt, og du kan også få et deksel i eksotisk lær, men her nevnes det ingen pris.

Bryr vi oss om fraktkostnadene?
Det ferdige dekselet fraktes til deg i en «luksusboks,» som også inneholder et autensitets-sertifikat, og siden du har brukt titusener på et telefon-deksel er frakten også gratis.

I følge nettsiden til Legend lager de også deksler til Galaxy S7 og iPhone 6S, og det ser ikke ut som om de har laget noe for iPhone 7 enda – men alle dekslene er over samme lest; med luksusmaterialer som gull og diamanter.

Dekslene er imidlertid billige hvis vi sammenligner med hva du må ut med for en Louis Vuitton-design for iPhone 7.

Kilde
GSM Arena

Stikkord: deksler, galaxy