Gulldekslene fra Legend Helsinki setter deg tilbake 25 000 kroner, og kan godt bli enda dyrere med tillegg.
Gulldekslene fra Legend Helsinki setter deg tilbake 25 000 kroner, og kan godt bli enda dyrere med tillegg.

Annonse


Nå har det kommet gulldeksler for Galaxy S8 – til 25 000 kroner

De som ikke har blakket seg ut på å betale 7 500 på en telefon, får nå en ny sjanse til å bruke penger på Galaxy S8.

24 karat gull
De nye dekslene fra finske Legend Helsinki skal være basert på en “spesiell metode” for å dekke baksiden og sidene til Galaxy S8 med 24 karat gull, og kommer også med diamanter rundt Samsung-logoen.

Basisprisen for et gulldeksel er 2790 Euro, eller cirka 25 000 kroner for Galaxy S8, og 2890 euro, som er 26 000 kroner for Galaxy S8+.

Egen logo og gravering
Men det slutter ikke der, for Legend tilbyr seg også å utvikle din egen logo i samarbeid med designeren deres, og du kan også legge til håndgraveringer.

Annonse


I tillegg til dette kan du velge ut edelstener å legge til dekselet ditt, og du kan også få et deksel i eksotisk lær, men her nevnes det ingen pris.

Bryr vi oss om fraktkostnadene?
Det ferdige dekselet fraktes til deg i en “luksusboks,” som også inneholder et autensitets-sertifikat, og siden du har brukt titusener på et telefon-deksel er frakten også gratis.

I følge nettsiden til Legend lager de også deksler til Galaxy S7 og iPhone 6S, og det ser ikke ut som om de har laget noe for iPhone 7 enda – men alle dekslene er over samme lest; med luksusmaterialer som gull og diamanter.

Dekslene er imidlertid billige hvis vi sammenligner med hva du må ut med for en Louis Vuitton-design for iPhone 7.

Kilde
GSM Arena